Hello, UX Designer

                                                                       

Hallo UX designer! Wij zijn op zoek naar jou!    

Vind jij ook dat jouw ontwerpen net zo mooi als gebruiksvriendelijk moeten zijn? Wij zijn op zoek naar een UX Designer die de platformen van onze internationale opdrachtgevers gebruiksvriendelijker maakt met nieuwe UX-initiatieven.  

 

Over de vacature: UX Designer 

Je kunt als geen ander de vraag van de klant omzetten in een goed doordachte User Experience voor de eindgebruiker. Je hebt inzicht in de klantreis en hoe de website daarin een rol speelt. 

In het multidisciplinaire team voed je je collega's met inhoudelijke feedback op gebruiksvriendelijkheid en verleiding. Omdat je met veel verschillende mensen gaat samenwerken, ben jij goed in communiceren. 

 

Over SphereMall 

Wij zijn een jong snelgroeiend bedrijf waar ruimte is voor veel verantwoordelijkheid en groei. We bouwen E-commerce platformen voor grote, internationale opdrachtgevers met de ultieme vorm van personalisatie als uitgangspunt. De unieke technologie van onze scale-up in hartje Breda helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun websites. 

 

Jij 

  • Bent proactief en durft je mening te geven 
  • Kunt prioriteiten stellen 
  • Begrijpt de behoefte en motivaties van de bezoeker 
  • Komt met suggesties en optimalisaties om de UX te verbeteren 

 

Bouw jij mee aan de technologie van de toekomst in E-commerce? 

Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter Marjolein Lokenberg via marjolein@spheremall.com of 06-14119377. 

Hello, nice meeting you!
Tell us what's on your mind and we'll get in touch with you.